Snøkiting for bedrifter, team building og andre gruppe turer!

Er du på utkikk etter en litt annerledes helg eller uke, med aktiviteter for din bedrifts kollegaer eller er dere kanskje en vennegjeng som skal på tur? Da har du kommet til rett sted 🙂 Vi arrangerer snøkiting kurs i Namdalen's snørike Røyrvik og Namsskogan for større grupper og bedrifter!

 

Kursene er basert over en todagerskurs, enten i hverdagen eller over en helg, men om du / dere ønsker heller at vi skal legge opp til 1–dag kurs, så kan vi selvfølgelig ordne dette om man syns to dager blir for mye. Vi holder våre kurs både i Røyrvik og Namsskogan, ved foten av Børgefjell Nasjonalpark. Fantastisk reisemål med snø garanti fra desember til slutten av april. Vi har gode avtaler for overnatting og bespisning.

 

Røyrvik & Namsskogan
(6–18stk)
– Limingen Gjestegård – utsøkt mat og overnatting. www.limingen.no. God steming og i tillegg upåklagelige kiteforhold nærmest rett utenfor døra. På Limingen Gjestegård bor vi i flotte rom og blir godt oppvartet av personalet. Stedet for å kunne oppleve Kite Mecca for hele Trøndelag og få en uforglemmelig kite helg med gode venner og arbeidskollegaer!!

 

Ta kontakt for mer informasjon og ønske av eget opplegg og pris. Vi er konkurranse dyktige i pris, og er imøtekommende med ideer for en helg med mye moro for både kursing, og samlinger.