English / Norsk

Tundra Tours

Guidede Turer & Kiteskole

Bli Med På Tur          

Tundra Tours

Guidede Turer & Kiteskole

TRØNDELAG KITESKOLE

Trøndelag Kite Kurs i Trøndelags svar på Hardangervidda med snø og vind garanti! Ved foten av Børgefjell Nasjonalpark finner Tundra Tours i Namsskogan. Her kan du kite mer eller mindre rett fra døra. Har du vært på ett av våre tidligere kurs? Da må du ikke glemme å melde deg på en av våre Kite Camper. Her har vi det moro sammen, og lærer masse fra hverandre. Vi holder også snøkiting kurs for bedrifter, og grupper. Hvorfor ikke bruk oss for ditt neste team building tur for dine ansatte!


LES MER

VINTERKURS BØRGEFJELL

Har du et ønske om å lære mer om vinterfriluftsliv? Drømmer du om lengre ekspedisjoner, men føler du trenger mer kunnskap og trening før du legger ut på langtur? Bli i så fall med oss, og lær av erfarne instruktører. Kurset er beregnet for deg som er nybegynner eller vil lære mer, og målet vårt er at du etter fem dager på vinterkurs skal ha lært det meste for å kunne planlegge og legge ut på en ukestur i norsk vinterfjell. Lær mer ved å klikke på den blå knappen "LES MER"

 


LES MER

18449486_1653248588036097_3649094455150232544_o
5-170-0_Scandic_Tour_170__Schlitten_25_Pers_4_x400
Camp2
Snøhule Turer

Bli med på en av våre sommer eller vinterturer eller Snowkiting kurs. Vi har turer som passer både familier, grupper og par. Vi kan også organisere skreddersydde bedriftsturer.

Vi er forhandlere til Acapulka, Topaz Arktiske Sko, Gstove Lavvu ovner, Real Turmat. Du finner også vårt sortemang av utstyrs leie her.

 

 

Se vårt bilde galleri fra noen av våre turer. Bli inspirert til å bli med oss på tur.

 

 

 

 

Kontakt oss i dag å bli med på en av våre turer eller Snowkiting kurs.

 

 

 

 

Making memories that will last for a lifetime!