DAG 1 – OPPMØTE PÅ LIMINGEN GJESTEGÅRD ELLER BØRGAN SKISENTER VARME STUE

Deltagerne kommer enten til Limingen Gjestegård eller Børgan skisenter i Grong med enten bil eller tog fra nord eller sør, og etter at vi har spist middag, har vi oppstart av kurset ca kl 21:00. Her blir det gjennomgang av det som skal skje i helgen, innlednede kite- og sikkerhetsteori før vi har utdeling av basisutstyr og avslutter.

DAG 2 – KITING I PRAKSIS

Etter at vi har spist frokost, har vi oppstart kl 09:00. Dagen skal tilbringes ute, og vi lærer først inn og -utpakking av kiten før vi går over på demonstrasjon av sikkerhet under flyging. Deretter lærer alle å få kontroll på kiten i luften uten ski. Vi går gjennom sikkerhetsprosedyrer, manøvrering og det å lette og lande kiten. Så skal vi lære å kontrollere kiten med ski på beina. Dette gjør man så snart man er klar for det, og det vil variere fra person til person. Sikkerheten er viktigst, instruktører vil følge opp deltagerne i små grupper.

Lunsjen nytes ute i det fri eller i lavvoen vi pleier å ha med for å gi oss ly. Det blir individuell oppfølging av den enklte utover dagen, og normalt avslutter vi rundt klokken 16:00. Dersom lys og ivrige deltagerne ønsker det, holder vi på lenger.

Når mørket har lagt seg og alle er ferdig blir det dagens debrief samt gjennomgang av morgendagens økt før vi spiser middag sammen.

DAG 3 – MER KITING, SÅ HJEMREISE

Som på lørdag starter vi dagen med en god frokost før vi har oppstart kl 09:00. Vi fortsetter med lørdagens opplevelser og legger vekt på kryssing mot/med vinden i sterk/svak vind. Det blir individuell oppfølging basert på den enkeltes ferdighetsnivå og ønske om å pushe grensene.

Midt på dagen har vi lunsj og siste fellessamling med en kort evaluering, info om utstyrs- og rabattavtaler samt «din vei videre». Kurset avslutter ca. 16:00

KR 2500,-

ANTALL DAGER: 3

ANTALL PLASSER: 10

BOOK KITEKURS