VANSKELIGHETSGRAD

Dette er et nybegynnerkurs, og du trenger ingen forkunnskap om kiting på forhånd. Alle som er i normal fysisk form vil klare å gjennomføre kurset på en fin måte, og det stilles ingen fysiske krav for å delta.

SKI OG SKIUTSTYR

Du bør ha med ditt eget skiutstyr og det er en fordel om du har testet dette i forkant slik at du er kjent med bruken av det. Snøbrett er ikke like godt egnet til å lære seg kiting på, men det er mulig og vil normalt bare ta litt lengre tid å komme seg i gang på. Husk "Duck Stands" for kiting med snøbrett.

Det er mulig å leie skiutstyr, bare ta kontakt med oss.

REISEN TIL OG FRA NAMSSKOGAN, RØYRVIK OG GRONG

Du kommer deg til og fra Namsskogan, Røyrvik og Grong med enten bil eller tog.

BOSTED

Overnatting er ikke inkludert i prisen. Bestilling av dette kan gjøres med oss direkte. Vi kan tilby home stay / B&B hos oss, hytte leie av vår "Tundra Tours hytte" som er lokalisert kun 2 min fra en av våre kitespotter! Eller om du heller ønsker å bo på flotte Limingen Gjestegård. Om du skal på kite kurs i Grong, er det egne leiligheter eller hotell Ta Kontakt med oss via email: booking@tundratours.no eller på telefon 97 10 11 30

Homestay / B&B NOK 600,- per natt, Hytte NOK 1000,- per natt eller Limingen Gjestegård NOK 850,- Singel room NOK 1050,- Double room per natt. Email for booking til booking@tundratours.no eller telefon 97 10 11 30

GUIDENE / INSTRUKTØRENE

Instruktørene på kurset har en ting til felles – de digger å være ute, og de elsker å kite! I tillegg brenner de for å lære andre å kite, så her er man i de beste hender!

FORSIKRING

Du må ha normal reiseforsikring for å være dekket i tilfelle noe skulle skje før og underveis på turen.

TUREN INKLUDERER:

  • Dyktige kiteinstruktører med masse erfaring
  • Lån av alt kiteutstyr

TUREN INKLUDERER IKKE:

  • Reisen t/r Grong, Namsskogan eller Røyrvik
  • Personlig utstyr til å gjennomføre kurset (se utstyrslista)

KR 2500,-

ANTALL DAGER: 3

ANTALL PLASSER: 10

BOOK KITEKURS