Trøndelag BESTE Kite Kurs

        

English / Norsk

Våre kurs steder vinter og sommer 2020/2021

Trøndelags BESTE Kite kurs finner du i Namsskogan ved foten av Børgefjell Nasjonalpark ca 2 timer fra Namsos eller 4 timer fra Trondheim til kite nirvana. Trøndelags svar på Hardangervidda med snø og vind garanti, med ikke mindre en 2 meter med snø! Vinteren holder vi også kurs i Mo i Rana - Helgeland. Alle kurs inkluderer alt av nyeste Ozone kites, trapeser og hjelm samt flinke instruktører som guider igjennom sporten. Overnatting: "Tundra Tours" hytte i Røyrvik, Namsen-Inn i Namsskogan eller Tundra Tours B&B. Kitekurs i Mo i Rana kan vi anbefale Clarion Collection Hotell Helma i sentrum av Mo i Rana. Vi holder også snøkiting kurs for bedrifter, familier, vennegjengen eller privat kurs 1on1. Hvorfor ikke bruk oss for ditt neste team building tur for dine ansatte. Uansett så er det bare ta kontakt for mer info. om det er noe du lurer på.

Kitekurs på sommeren holdes i Namsskogan på ett vann hvor vi har over 500metere med langgrunne. Perfekt for å lære seg kiteboarding på en trygg måte. Fra juli til august holder vi også kurs på Sørland i Kragerø, Jomfruland med sine lange flotte strender og langgrunne. Overnatting kan bestilles med Jomfruland Camping. Husk å være tidlig ute, for dette er en populær plass som blir booket ut fort.

Har du vært på ett av våre tidligere kurs? Da må du ikke glemme å melde deg på vår Kite Camp. Her har vi det moro sammen, og lærer masse av hverandre.

Trøndelag Beste Kite Kurs - Tundra Tours.no